välkommen till kriget...det tar slut idag!

Bara en sak till dig....varför bli sååå arg som du blir över en sån liiiten sak???? det var ju inte ens så viktigt. eller?

Jag har en massa att kommentera¨på, det är en sån underlig värld!!

först och främst måste jag be om ursäkt till G eftersom det alltid blir så tidiga kväöllar..=))
sen måste jag säga att jag alltid har tyckt att om man gör nått så ska man göra det bra, annars kan det vara
men just nu gör jag det inte bra alls....knappt alls, då menar jag "gå ut" alltså.

Va på Snaps igår och när jag kom ut från toaletten så var det en tjej med en väldigt stooor mun (grattis) som ropade på mig..Hon sa nått i stil med Jobbade du inte på Napa förra sommarn!?!?
Jag har intet bra minne så jag kommer inte ihåg vem hon är det enda jag kommer ihåg är att hon har knullat nån jag känner....men jag kommer inte ihåg vem. så jag frågade hur jag kände henne, o så sa jag att jag trodde hon hade vart med nån jag visste om....då sjöng det lilla flickebarnet ut hela historien. Tydligen hade hon vart  med nån som jag har en liten smutsig historia med och nu var hon där för att träffa honom. Jättekul för henne verkligen, men jag behövde inte veta det där.....Tack!!!  eller jo, en aning kul var det faktiskt, ironiskt!!!!

Vet inte hur jag känner mig idag. Känns förundransvärt bra efter denna storm eller vad man nu ska kalla det

Denna gången är det allvar
denna gången finns det bara en väg ut....

det enda jag ens har att tillägga om allt....

hanging high!


Åh va jobbigt. Det var två killar som satte sig bredvid mig o gache igår. Åhh har aldrig blitt tröttare än vad jag blev på dom. Jag visade väldigt snabbt att jag INTE var intresserad medan Gache var jääättetrevlig och snäll....
Det tog mindre än två minuter och så hade den ena killen praktiskt taget friat till Gache...
ag har en båt vill du åka ? vart bor du, bor du ensam? vi kan bada,  o så förtsatte det....
tillslut fanns det inget mer för mig at göra än att ta ton o säga att kanske vill NI fortsätta att träffas lite mer ensamma? (vet inte exakt hur jag sa det) men båda blev i alla fall överlyckliga över den ideen!!!
så det hela slutade med att dom åt chokladglass hemma hos honom.....ska ringa om mer info idag!! =))

Själv har jag hamnat i deeeen däääär karusellen igen, det som gick så bra för mig när jag var av!!
Jag vet vad DU tänker nu gache, men inte deeeen karusellen utan den andra...den som inte betyder så mycket.
Det är jättejobbigt. Jag vill ju jättegärna men alltid är det nått som kommer ivägen och då går det ju inte o då hamnar jag tydligen på ruta ETT igen för att sedan bygga upp allt på nytt. extrajobb!!!!!
Nu e  jag på ett igen.....elller till o med noll kan jag tro.

aLLTSÅ.....Gache ställde en fråga som är jättejobbig. jag vill jättegärna ha svart på den...
Vem mjölkar korna i Indien????
vill veta det tack....


Kom på en sak bara.....JÄG ÄLSKAR MIN SYSTER!

kung fu panda är en tjockis film.


Ska träffa Gache idag.....IGEN.... Ska gå ut o ta ETT glas vin (notera ett)
det e ju värdelösa tisdag så egentligen borde vi va hemma hos Gache, för gå ut o ta ett glas vin e inget man gör på värdelösa tisda egentligen...men nu e det så. Vår tisdag skulle egentligen gå under Nibbles....men kanske kan dom ordna det där vi hamnar!!?!?!

Orkar inte gå till jobbet...Jag vill hellre ligga hemma i sängen. där är det så mycket att göra, här är det inget att göra!

Gache talade om paranoida människor i sin blogg
www.metrobloggen.se/orkiden men jag måste tro att hon talade om mig...Jag är ju så, tror att allt kretsar kring mig och tror att jag har en större inverkan på folk än vad jag har och tror att folks handlingar är pga mig. hmm... eller det kanske bara är självcentrerad och självupptagen???
iofs är det inte konstiogt att jag är självupptagen,....Jag är ju så fantastisk så det finns inget roligare att prata om än mig! =))
O gache e detsamma....det vet jag. vi tävlar alltid om vem som kan prata mest, först och bäst!!!


åh, jag gissar att min dag måste börja nu.

please, DO NOT feed the models

Mot alla odds så blev det en bra dag till slut.
dagen börjde jättejobbigt med fööör mycket att göra på jobbet. men sen blev den bättre när min syster kom o hjälpte mig
o sen blev den bättre när jag träffa gache...=)

Jag, Gache och Milo gick en sväng....rissne,sumpan, sumpan rissne....vi hann med massa. prata killar, prata konstigheter, han sätta oss på en uteservering, hann bli utslängda från en uteservering, hann äta glass, hann mata milo, hann handla på konsum....mmm...vi gjorde mycket.
Det är så konstigt. Gache och Lykke Li är så lika varandra. mmm...det e dom
dom kan båda få mig att känna mig bra fast jag e dålig. det e liksom
som om jag e vakumförpackad när jag är med Gache eller lyssnar på Lykke,...Och i den förpackningen är allt bra.men när den bryts så känns det igen. Konstigt.

Alltså....måste bara förklara en grej, Jag är inte sååå deprimerad och konstig som denna blog tydligen får mig att framstå. eller jo..men de känns inte lika dåligt heeeela dagen, det går upp och ner.
Jag känner mycket bara...det e de!!!!

När jag satt på tunnelbanan så hittade jag en bok.
såg den på en bänk när jag gick.....o när jag kom nörmare så såg jag att det stod läs mig på den. det är tydligen en grej som finns...man läser och sen skickar vidare böcker.
JAG TYCKER DET ÄR JÄTTEÄCKLIGT ATT RÖRA ANDRAS BOCKER. alla fall männsikor som man inte käönner. visst om man lånar en bok i studiesyfte och tittar lite förasiktigt i den men jag skulle ALDRIG KUNNA LÅNA EN VANLIG BOK O LÄGGA MIG O LÄSA I SÄNGEN...UHH...DET SKULLE VARA SOM ATT LÄGGA SIG I SÄNGEN MED EN OKÄND BAJSKORV ELLER KANSKE EN SERVETT MAN HITTAT PÅ GATAN. jätteäckligt.
så jag ska INTE läsa denna bok....jag ska bara skicka vidare den.

jag är en skam för mig själv


Har tänkt att jag ska börja ändra lite saker i mitt liv...eller mitt tänkande. För det första vill jag ändra på alla dessa punkter i mina blogginlägg. JAG HATAR DOM men de bara blir så. det är dom här...... jag menar......!! jobbigt!!!

Jag vill börja äta bättre. äta mat och inte lite chips här o en tugga av nått där. men som jag alltid säger. jag kan inte börja äta. Är rädd för MAT, tycker att MAT är äckligt. Godis är säkert och gott. Kan nog inte äta tre eller ens två mål om dagen. går bara inte!!!!!
Ska verkligen försöka att bättra mig. det är jobbigt. allt kretsar kring mat. om jag ska äta, vad jag ska äta, hur jag kommer att må. kan jag äta de där om jag ska gå ut sen o alalalalala.....

och jag måste verkligen börja hålla mina löften.speciellt löftena jag ger mig själv. men jag e för svag. kan inte låta bli. Jag vet att jag har mina löften o regler för att de är bäst för mig...men det är nått visst med att bryta dom!
det e nått fel om man håller på som jag gör. vet inte varför men jag e så....åhhh...ångest!!!!
jag lovar mig gång på gång men håller det inte alls länge. knappt en dag. Jag e så svag!

Tamy ligger här bredvid o snarkar. men jag kan inte somna. inte trött alls! Tror att det e för mycket i mitt huvud. bra och dåliga saker.

Ibland undrar jag varför jag gör saker som bara gör att jag mår sämre.
eller så undrar jag varför saker som jag har vart med om sitter så djupt. jag menar varför har jag inte kommit över dom

gillar jag smärta?
är jag bara svag`?
eller gillar jag att tycka synd om mig`??
kanske är det en blandning
.

visst jag har vart med om mycket(är med om mycket) men de finns folk som har det värre än mig och klarar sig bättre`? eller??


Napa 07 med mikkis

nurse.....

straight up from my heart....you're my number one!


har väl nästan alltid koncentrerat mig på det negativa i mitt liv. det gör jag ofta. ser bara det dåliga och inte det som 'r bra.
tänkte nu tala om en sak som är bra.

TAMY.....Han är den som alltid är där för mig till 110%. Han är mitt liv...mm...på riktigt! finns ingen som kan ta hans plats i mitt hjärta. Visst, han har ganksa många egenheter och dåliga sidor.men i det stora hela är han bääääst!

Jag har tänkt på hur ett liv utan honom kan se ut. ibland tror jag att det bästa för mig är ett liv utan honom men sen så kommer verkligheten ikapp och jag inser att jag inte kan vara utan honom.
love is a funny funny thing,,,,,!?!?!

'För övrigt kan jag ju tala om att jag ångrar mig bittert att jag inte följde med Gache o co eller träffade mikaela igår =(
hade så tråkigt som man kan ha.
och eftersom jag e en konstig människa så kan jag inte sova ensam. kan bara inte somna när jag e själv hemma så jag låg i soffan o va så trött men tillät mig inte att somna.
Det är nått jag har fått för mig...att om jag somnar när jag e ensam så kommer det hända nått dåligt. =((

Min familj (tamy,syster o mamma) tycker att jag e ute för mycket, dom tycker att jag dricker för mycket.
Men hur kan dom säga så? Jag är ute maaaax maaax maaax två gånger i veckan o då dricker jag några glas vin. Jag är verkligen inte ensam om det!!!
dom menar på att jag tydligen har anlag för att få alkoholmissbruk men jag känner väl själv om nått sånt var på väg att hända.
Jag e hemma typ 12 varje gång jag går ut o träffar mina vänner i alla fall så det e ju inte ås farligt. jag har ju mina fasta tider av pappa tamy.
Ok, i fredags förstår jag. jag bölev för full. Men det enda jag hade ätit på dagen var en chokladbit och lite kaffe. och sen drack jag väldigt fort. inte mycket, men fort!!!! så går det när man har stammisrabbat snaps. HAHAH PINSAMT!!! Det betyder nog att vi kanske ska börja gå nån annanstans
...vi har vart där föör mycket om dom börjar dra in sånt. =(


ska hem till mamma nu. kanske ta en titt i solna C sen...får se.

empty house....



Skulle egentligen gå ut ikväll...men eftersom jag blev föööör full igår så tyckte min tamy att de va bäst om jag stannade hemma. så visst. det gjorde jag då. Han bestämmer ju sånt tydligen.
Han e på födelsedagsfest idag. Jag trodde att det skulle bli skönt att vara ensam hemma. men det är allt annat än skönt!
Jag kan inte vara ensam. känner mig så konstig. Ångest...tror de e ångest jag får när jag e ensam. Jag börjar tänka för mycket och det blir bara apjobbigt.
tittat lite på SATC
var ett avsnitt om hemlig kärlek och hemliga kk
Att man gillar den människan man träffar jätte jättemycket men man kan inte riktigt vara med henne/honom för att man inte riktigt vet vad andra ska tycka....
men är det inte liiite jobbigt. Att tacka nej till människan man e intresserad av bara för att man e rädd för vad andra ska tycka. Kanske e vanligt???

Jag försöker hitta på nått att göra så att mina ensamma timmar går. Bläddra i tidningar, titta på tv, internet men inget är kul. =((  vill gå ut, vill gå ut


Dricker lite cola o njuter....Jättegott jättegott!!
tittar på cold case. Jag är så besviken, det är ett jättedåligt avsnitt =(



undrar vad min man gör.....!?!?!?

lite bröd och vatten

mmm...har fått i mig lite vitlöksbröd och mår lite bättre nu. bröd och vatten e bra för mig!!'
Att ta mig till affären idag var det jobbigaste jag har gjort på länge, mådde illa, kunde knappt gå och för varje steg  jag tog så känndes de som om nån stod o slog mig i huvudet med en hammare. =((

Nu e jag tillbaka i sängen, där jag hör hemma idag.

Tänkte på en sak som jag o gache pratat om....
föräldrar säger väl typ alltid till sina döttrar att dom ska akta sig för killar för att dom vill bara en sak
MEN DE E LÖGN LÖGN LÖGN....
Jag trodde att killar alltid ville ha sex. det är så jag har uppfattat det...tills nu!!
nu finns det vissa killar lite här och där som tackar nej pga löjliga ursäkter.  INTE OK

sen när har man inte tid för sex
sen när ville man hellre bára vara kompisar istället
sen när var man för trött...      
sen när har man massa regler som måste uppfyllas innan man kan ha sex

de e saker som tjejer kan använda som ursäkter, men inte killar!!
killar har blivit för pryda kanske..... Och jag som har en pojkvän ska väl alltid få vad jag vill ha? eller?
neeeej tydligen inte. kanske handlar det om att han oxå vill kunna säga nej om jag vill så som jag gör om jag inte vill...men de e inte samma regler för killar o tjejer....tjejer får göra så, inte killar!!!



och förresten så fick jag jjust reda på att Gache inte har nått att klaga över längre :P hon har fått sitt
sorry va tvungen ;))

visa din så visar jag min

Jag var ute o tog några glas vin med mikaela igår...det gick snabbt överstyr, eller nej...inte snabbt så för vi satt där ett tag o pratade o hade mysigt men så rätt som det var märkte jag att min hjärna inte hängde med resten av kroppen...mm...jag hade blitt full =((
hade kul igår men idag är det verkligen inte bra.inte bra alls!!!!
Ligger i sängen o tänker inte gå upp,,,,är sugen på keso så kanske kan jag gå upp för det men annars ska jag tillbringa denna dag i sängen. ont i huvudet  ont i huvudet ont i huvudet!!!!
jag o min man kommer inte överrens...förstår honom...jag skäms att jag inte kan gå upp ur sängen. det var längesen jag var i eytt såhär dåligt skick. sorry tamtam


dagens låt.....


JAG VET ATT DU STAL MINA TROSOR!!!


Mmm...vad som skulle bli en trevlig tid efter jobbet igår blev allt annat än trevlig. eller lite kul fick vi väl till det...
Jag Tamy och Gache skulle ut o ta ett glas vin.
Tamy träffade sina kompisar vilken en av dom passade precis in i Gaches smak. Hon insisterade på att få nummret till den kompisen jag har nummer till för att sedan få prata med sin stora nyfunna kärlek. 
Mmm jätte bra idee i tanken, men i praktiken är den annorlunda.
slutade med att Gache gjorde bort mig big time!!! TACK SÅ MYCKET LILLA GUMMAN!!! aja. whatever.

bara det störde min kväll.....men sen blev det lite bättre när vi lekte min favvolek. sms-roulett.
det går till på detta vis.... till exempel så kan gache säga att jag ska skriva "du e en gris som äter två ton om dagen" i ett sms och sen så säger hon ett nummer, till exempel två, då måste jag skicka det sms till den som är nummer två i min adressbok på mobilen.....
KUL.

Jag var tvungen att skicka "jag vet att du stal mina trosor" till en elin i min telefonbok. Bara det att elin var nog inte elin eller så var det hennes arga pojkvän som ringde o skällde ut mig på dålig engelska. Hmm....

Jag ska väcka Tamy nu.... ska till cafet o jobba. =)
förra veckan var jag dör 12timmar om dagen,..denna vecka tvingar tamy mig att ta lite rast. ;))



In my weakest moments i cry, cuz i like the way tears suits my cheek



drip, drop, and i cannot stop

=)


Avant - Lie about us

Lyssnar massa på denna låt..... hmm



träffar rakt i hjärtat....

i dont wanna talk about it....how U broke my heart!!!



Hur vet man hur mycket som ska tålas när man är i ett förhållande. och hur länge ska man kämpa....
Tamy ljuger för mig....inte om hjärtefrågor (sånna saker som kärlek och känslor) men han ljuger om viktiga saker, livs viktiga saker!!!  oCH SEN när jag kommer på honom med att ljuga så ljuger han lite till och säger att han alls inte ljuger.
Jag hatar lögner....eller...jag kommer från ett förflutet med massa lögner, så kanske är jag inte rätta personen att säga något sådant...men jag hatar när någon ljuger för mig, om viktiga saker.
Visst ljug för mig om vad du har ätit eller vilken färg din kompis tröja är eller vad fan som helst...bara det är oviktigt!!!
Jag börjar nu känna att min gräns är nådd....snart bryr jag mig inte om hur det går för oss. du och jag. vill inte mer om det ska fortsätta vara som det är nu. Jag älskar dig...men det har inte med saken att göra längre....de e mycket mer än kärlek.

Jag har vissa önskemål angående detta förhållande...och jag har blivit LOVAD en heeel del saker genom tiderna.

1. New York resa
2. Ny frlovningsring
3. semesterrsa.
4. New york resa

Här är jag ändå utan förlovningsring och utan semester och har inte sett New York..... känner mig lite lurad!!!

cafet...JAG JOBBAR ARSLET AV MIG DÄR...Är själv mest hela dagen. tamy är ute med hunden.jättebra. men jag har ett helt cafe på MINA axlar. Du, det är lite tungt

orkar orkar orkar inte kämpa. Jag har kämpat nog...för dig och mig. för mig o mig o mig o mig o mig omig..kämpat för mig. NU HANDLAR DET OM MIG.
Jag ska göra vad som e bra för mig. jag ska göra vad JAG vill
jag jag jag jag jag jag jag jag jag.....!!!!


Jag e viktig!!

om du inte har 40503+543 bilderpå facebook så finns du inte!!


Vad är det med människor som inte svarar på samtal och mess. det är för mig ett mysterium. Eller neeeej egentligen inte. Jag har gjort samma sak några gånger. Man svarar inte och hoppas att människan som försöker få tag i en fattar efter några obesvarade samtal och mess.  Men att jag gör det är okej, för jag vet inte bättre.
Men andra människor borde väl ha vett till att svara när man säker dom. Hmm
Har sagt det 349+34 gånger förut men nu står jag verkligen för det. Ska aldrig försöka kontakta sånna människor igen. hellre dör jag!

det finns en tjej på facebook som stör mig så jävla mycket. Jag känner henne inte, men jag vet vem hon är, några män i min omgivning känner henne. Hon är den jobbigaste människan på denna planet. Hon har säkert runt 7 olika fotoalbum och i alla dessa album har hon typ 492 bilder. Och de flesta bilder är sånna hon har tagit själva.
Om hon hade varit söt hade det varit jobbigt.men hon är fuul så nu är det JÄTTEJOBBIGT, hon har ett snett fult leende och brunt hår som hänger lite fult och så e hon en sann tjockis, hennes rumpa är som två mina (ok kanske lite mindre)
Uh...jag vill säga till henne att detta inte är okeeeej.
det är idiotiskt att störa sig på en människa man inte känner men hon är för mycket. Man måste veta sina begränsningar...när du är tjock o mindredre söt så är det inte ok att tro att man är en prinsessa.  
Jag är nästan säker på att alla killar hon varit med har några fula nakenbilder (widescreen) på henne,de var nog hon som tvingade till sig dessa bilder.....kanske var det hon som startade besattheten av kort hos just deeen dääär killen
hon borde ta bort alla bilder på sig själv o ta en ordentlig titt på sig själv så ser hon nog att hon inte är så fin som hon tror.




Ligger här med datan på min favoritplats, golvet, ska koka en kopp kaffe...eller te...snart. kan inte bestämma om te eller kaffe passar bäst. =(
Tamy är och hjälper Gache att flytta soffor. Vilken bästa bästasste kille jag har. hjälper mina kompisar att bära. utan mig där till o med ;)
skyldig dig en tjänst....=)) taalades om något som jag defenitivt inte går med på!!!!!


ska till MITT cafe snart....=))

I gotta go....




Cuz if I get caught cheating.....
I'm stuck with you




Ångesten tar över hela min kropp, hela mitt liv. Känns som jag desperat försäker hitta på nått nytt. Alltid vill jag att de ska hända nya saker om mig. Annars tröttnar jag
vet inte vad som har hänt....Har blitt så på senaste tiden.
Känns som om jag bara vill lägga mig i sängen o gömma mig ett par år....tills tillvaron blir spännande igen. Det är ingen utmaning längre...=(
Jag vet vad jag ska göra, dag ut och dag in. jag har min hund, min pojkvän, min lägenhet, mitt cafe och allt som man ska ha...varför känns det inte sådär suuuperbra då`?

Jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar tamy, mest i hela världen. finns ingen annan som jag är så nära. finns ingen annan jag bryr mig så mycket om,. finns ingen annan som har mitt hjärta. så det är inte de
men jag e så rädd för att tröttna....jag är livrädd....  jag e rädd för honom. rädd för mig...rädd för att han ska dumpa mig. rädd för att bara nått ska hända. vet inte..går inte att förklara. 

Jag vill leva resten av mitt liv med honom. vi ska ju ha familj....?!? bli farmor o farfar mormor och morfar tillsammans ;)

skulle ha gått ut o tagit ett glas vin idag egetnligen. men jag ville hellre ha en hemmakväll med Tamy. mysa o se film. =)



en liten sak bara.

BARA FÖR ATT DET ÄR OLIVER OCH FETAOST I EN PASTASALLAD GÖR DET INTE SALLADEN AUTOMATISKT TILL EN GREKISK SALLAD....NEJ NEJ NEJ NEJ....DÅ KAN DET LIKA GÄRNA VARA EN TURKISK ELLER PERSISK SALLAD. ELLER ÄR DET BARA GREKLAND SOM HAR FETAOST? 

Så bra att vi har rett ut det lilla bekymmret.

provade en tiara på leksaksavdelningen idag....satt underbart!!!

=)

Den förlorande....



Natt sms har gjort mig trött =(
ta det inte fel..för det gör inget lyssnar gärna på dig, dag som natt =)
Jag tycker ju om dig....



Don't go all soft on me
Don't break  yourself for me
Don't loose your selfish ways over me.
 


:P

potatis rockaaaar!!!

Min nya plats är på golvet!! i love it, det är här jag passar.
På golvet är allt bra, på golvet är allt mysigt. Jag ligger med min madrass,täcke och kudde och tittar på tv o internetar medans min vovve ligger o biter på ett ben och my fella ligger med benen ¨på min rumpa. KAN D BLI BÄTTRE?

Gache hänger på mitt cafe. Syster och hennes kille oxå. det gillar jag.
Är lite besviken på alla andra som INTE kommer.... =((

Jag åt minnsan cheese Nibbles idag. Jag och Gache har spanat in dom ett tag och idag överraskade hon mig med ett paket Nibbles ;) godare än väntat
Åh medans vi åt våra nibbles så bläddrade vi i en tidning med massa bilder på olika kändisar. en bild på eva longoria i bikini fick tidningen att skriva att HON VA GRAVID
asså snälla. människan väger typ ingenting och är smal som en sticka ändå kallar dom henne gravid. Uh
det är väl kanske sånt som ger en tjej lite fel uppfatning på hur den kvinliga kroppen?? om du väger mer än 50 kilo så uppfattas du gravid....om de e så förlorade jag för 9,4kg sen.

En av de mest underhållande saker är att handla med Gache. Hihi. vi har en tendens att vara inne i en affär ända tills vakterna blir lite misstänksamma. Vi gillar att komentera allt.....
soppa som ligger färdig i en påse. INTE OK!
köttfärssås som håller i rumstemporatur i ca ett år. INTE OK!!
Chips...OK!!!

potatis är det bästa som finns......  chips, pomes frites, potatismos, langos, potats
gott....


Du kan inte dö när du dör om du redan är död

dancing in the dark


Idag är det inte fullt så bra, ett plåster eller två. =((
vet inte varför. Bara känns så inne i mig, ibland behövs det ingen förklaring.


sov på golvet med hunden idag oxå. är han sjuk så måste man faktiskt vara där för honom ;)




Joyce carol oates - Blonde
Vart du än är så kommer jag att vara där.
Till och med innan du kommer fram till den plats dit du är på väg ,
kommer jag att vara där och vänta på dig.
Jag finns i dina tankar, alltid
.



Mmm, visst finns jag i DINA tankar allt :P

=)

Who's that girl???



Har varit några jobbiga dagar. Min hund har vart jätte sjuk och cafet har just öppnat. dåligt att det skulle hända precis samtidigt. Man kan INTE vara på två ställen samtidigt =((

Cafet har gått över förväntan. skönt!!
Jag var lite orolig men att de har gått så bra som det ändå har gjort de två första dagarna har gjort mig positiv.
Tänk att lilla Annica har ett eget cafe.
Cafe himla
kungsholmsgatan 22

Hmm...igår blev allt bara fööör mycket. grät nog rekord tårar på ett tag. Grät när milo blev sjuk. grät när milo inte kunde resa sig upp. grät när milo skulle undersökas o grät sedan på kvällen när hans tassar hade svullnat upp. Tårarna rann och mitt hjärta brast....Jag vet att han bara är en hund....,men han är min bebis. Åh

Annars har det vart bra. INGET plåster idag...inget alls. usch va skönt!!!


texten på låten är ju gjord för mig mig mig




visst då???

Det finns inga prinsessor mer


Jag har dig, och du har mig. Och så ska det alltid vara.
förlåt mig för alla mina brister och göm för guds skull inte dina...

Min blogg består just nu av ett svamel av känslor...det e jag om håller på att bearbeta det jag känner. MEN OJ DET ÄR JU SÅ MYCKET.
Jag älskar dig, ena dagen föööör mycket och andra dagen är jag så sur på dig att jag knappt kan vara bredvid dig en sekund utan att bråka. Men vad e mitt problem egentligen?

Jag tycker inte om mat....Jag hatar mat. Mat är egentligen ren och skär ondska...!!!
Jag var på kungshallen med tamy i förrgår eller nått. Jag ville såklart inte äta där...men medans jag satt där så kom jag på hur äckligt det verkligen är. Massa matdofter, indiska, pizza, thai och tacos... och sen sitter det massa människor runt om en och bara slevar in mat i munnen,...Usch och fy vad snuskigt.
Det var längesen jag åt 3 mål på en o samma dag...kanske nått år eller mer. Konstigt. Visst, jag e rädd att gå upp i vikt...men man går ju upp mer om man INTE äter nått på en hel dag o sen äter man på kvällen,....
men för mig känns det mycket mycket bättre så. =)
fil med linfrö är gott. och chips...Mmm...
Jag har fått det förklarat för mig att mina konstiga matvanor egentligen bara är ett sätt för mig att kontrollera mina känslor. Jag vill bestämma över nått i mitt liv och då blir det mat,  VET INTE, tror bara att det är så att jag INTE gillar mat.



Jag tycker inte om att jag har horat ut mig som jag har gjort. Bönat och bett om tid med dig. Och ingenting får man tillbaka. Riktigt jävla äckligt.!!! messat och inget svar, ringt och inget svar. Pinsamt att jag jagar en tönt. Jag säger alltid att denna gång e sista gången jag försöker...men det blir ju aldrig en sista gång. Jag har ingen självdiciplin och tydligen ingen stolthet.  Ja ja...du kan ju höra av dig, det vore verkligen jättesnällt.

åhlens skönhet, vällingby.


Gittan och Gache....kalla mig konstig men jag tänkte på oss....:

Dom är glada, vi är sura
Dom är nöjda, vi vill mera
Åh, jag önskar att vi var flera
Åh, jag önskar att vi var flera



Lykke Li - breaking it up.
=)



What kind of fuckery is this?


Kaffe....Kaffe är det enda sanna här i livet, det ända man kan lita på!! =) Min kopp e alltid lika god och den får mig alltid att må bättre.

Igår så kom de på tals om mina problem igen.....dom förstör ju så mycket.
Jag är rastlös och vill alltid att nått nytt ska hända och jag e livrädd att nått dåligt ska hända... Jag är den som aldrig har haft det så dääär jättebra en längre period, det måste alltid vara nått som skiter sig. så nu väntar jag bara på att det ska ske.
Dom säger att jag gör dåliga saker just bara för att det ska bli dåligt. Hmm, Kanske är det så. Jag är ju en mästare att komplicera allt. Jag vet inte hur jag tänker jag är svår att förstå sig på.
Jag gör saker utan att tänka mig för, jag gör det som verkar logiskt i just denna sekund. och ibland är det saker som jag bittert får ångra.
Men ibland gör jag saker som får mig att känna mig bä'ttre....saker som hjälper mig att orka med detta sätt att leva. 

vet inte....
Jag tänker för mycket, överanalyserar varenda liten detalj av varje minut...sån e jag. inte konstigt att det kan bli lite jobbigt ibland.

Jag behöver verkligen nån som är densamma,,,,,Tamy är inte riktigt så, men han förstår väldigt bra i alla fall ;))

men Gache...hmm...hon e nog den som förstår mest.

Hur kom det sig att vi blev såhär??? maila mig om det sen Gache :P hih


Denna låt behövs idag....





=))

smack that cheese

Jag ska hem till Irene och dricka vin o äta ost.... :P


Trevligt!


My heart is black and my body is blue



My experiment is not getting us anywhere
You rip me up, you spread me all around
In the dust of the deed of time
And this is a case of lust you see
It's a matter of you vs me 

                                     I'm losing my favourite game 




=)

dagen inställd pga bristande intresse!!!


Va på middag igår. Jätte jätte jätte trevligt!! och maten var god, jag åt potatis. och vinet var välbehövt
Idag ska jag och tamy fixa ÄNNU mer på cafet....tar aldrig slut =((  sen hade jag nog tänkt att föreslå en bio eller nått. ;)

på söndag ska jag träffa min favorit ;) Ser fram emot det...... Trevligt!



tÄNK OM DU HADE EN SÅN HÄR LAPP I DIN PORT.....

Hej kära grannar!
Vill be om ursäkt för att jag höll på att elda upp kåken i helgen. Vill försäkra
er om att det var en olyckshändelse och engångshändelse.
Jag kan förstå om vissa kanske känner en viss oro över att bo i samma
trapp som en sådan oansvarsfull ung man.
Egentligen inte mycket jag kan göra åt det nu, så här i efterhand.
Detta är ju en sån typ av sak som inte går att göra ogjort. Hoppas därför att ni tror mig
när jag säger att detta lämnade mig mins lika chockad och rädd över det inträffade
och mitt beteende. Jag kommer inte laga mat på fyllan igen.
vill även tacka den som ringde brandkåren, kanske räddade det åtminstone mitt liv.
ledsen över strulet!


Kanske hade jag behövt en sådan lapp när mina toaletter brann =(((


Ska göra min tatuering snart.... två lotusblommor på min vänstra underarm. Åh va fint de kommer att bli.
älskar Lotusblommor,,,,,

"The Lotus flower is symbolic of rebirth, but in addition to its religious meaning,
the lotus is also a symbol of all that is true,
good and beautiful, representing good fortune, peace
and enlightenment.

en sån behöver jag!


du e en bluff.....eller e det jag?



I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you
I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way



Hmm...Jag e konstig.

Ibland önskar jag att jag var precis som alla andra...För om jag var just som du skulle jag skratta nu.

Vill inte alltid ha de där molnet över mig. vill inte känna mig tvungen att söka mig till situationer som gör mig konstig och som får mig att må dåligt. men det känns som om jag alltid hamnar i dessa situationer.
Jag är nog den mest komplicerade människa nån någonsin kommer att veta av... Jag kan med all sä'kerhet att ingen känner mig...Ingen vet alla dessa känslor och tankar som finns i denna "snälla tjej"
Jag hatar alltför mycket och många.
Jag älskar alltför mycket och många...
jag litar inte på mig själv....och inte dig heller....

Jag tycker illa om er såkallade normala människor som lever era liv utan att tänka eller känna.... är det inte lite slöseri med tid att vara utan att riktigt vara?
och jag kan bli riktigt avundsjuk för att ni alltid vet vad ni vill och för att ni alltid e så lyckliga.
Själv gör jag typ vad jag kan för att överleva och för att sätta mig i situationer som e hemska....allt för att kunna slippa undan vardagen....


Jag älskar min pojkvän...jag gör det. vill inte ha eller leva med någon annan
men jag e såååå rädd för att leva mitt liv som alla andra... jag e rädd att försvinna in i den grå massan och bli ett med alla andra. Jag e ANNICA OCH VILL VARA MIN EGEN,....MEN jag vill vara min egen med dig...går de för sig


det var du som förstorde mig...det var du som tog de där speciella....vill gärna ha det tillbaka`??


Didn't your mama teach you to give affection....



Killar.....Varför är tjejer så dumma när de kommer till dom. Låter killar klampa och stampa på ens hjärta. Visst kan man vara kär och man har fjärilar i magen o allt de där men måste man förlora allt förstånd??
När ett förhållande eller en viss person får en att må dåligt så ska man inte förtsätta...eller?

Beyonce - me, myself and I  Nått att lyssna på om man har fastnat ;)

Jag har haft en heeel del skit killar....eller Ja, alla utan Tamy kan man nästa säga.  En har varit värre än den ena och jag vet inte hur de hade slutat om inte Tamy kom in i mitt liv.
Jag var en sån typ av tjej som gjorde vaaad som helst bara killen blev glad. Ja, men visst ska jag göra så om han verkligen vill och om jag inte gör si så kanske han blir arg. Jag kan nästan tro ibland att om tamy inte hade kommit in i mitt liv när han gjorde det så hade det gått vääääligt illa.  Till och med det, jag kunde inte ens rädda mig själv utan jag behövde en kille som tog mig ut ur problemen...

De saker som har hänt har satt djupa sår i mig, sår som kanske aldrig kan läka helt men bättre kan man hoppas på.

Nu har jag nästan blivit lite för hård när det gäller principer istället...och vissa saker måste jag bara stå på mig för.  Kanske är det så när man har fått nog. För nu ska ingen kille någonsin få mig att göra något jag inte vill...och ingen kille ska någonsin få mig att tvivla på mig själv.

bla bla bla bla Girlpower och allt sånt..... ;)


men nu är de så att jag har sån tur att jag har världens BÄASTA pojkvän. Lite sur och grinig ibland, visst. men ändå bäst bäst bäst.
I hans famn är det alltid mysigt. det är Hans hand som smeker mig över huvudet om nätterna som får mig att somna och han får mitt hjärta att sjunga..... =))

I'm so proud to be your girl

Tamy = Annicas bästa.....

eminem!



Jag och tamy har äntligen bestämt våra öppettider på cafet....lyssna och kom ihåg:

öppnar de flesta dar vid 8 eller 9. då och då så tidigt som 7, men VISSA DAGAR så sent som 11 eller 12.
Vi stänger ungefär 16.45 eller 17.30, ibland vid 15.15 men ibland inte förrens 20.00 eller 24.00.
VISSA DAGAR eller eftermiddagar är jag inte här överhuvudtaget men på sistone har jag varit här nästan jömt utom när jag är nån annanstans, men jag borde vara här då oxå.

du är välkommen =))




oj vilken nyhet!

H.I.V, hiv och Aids.....

.

Att Gache träffar konstiga killar vet jag redan, men den här tar fan priset!
Varför ska man dra upp en kamera och fota o filma mitt i allt när man vet att den andra inte vill!?!?!
OCH VARFÖR DENNA BESATTHET AV NAKENBILDER?
hmm.... hur kul kan de va o ha en massa äckliga bilder på tjejer som man knappt känner....hmm jag menar Moore, playboy eller liknande e ju en annan sak för där e de i alla fall lite klass...och han som har tagit bilderna har fotovana och kanske inte kuken i dig just när han tar bilden typ
och tjejerna på bilderna har nog en aning mer stil och kanske lite finare kropp? eller, när jag tänker på hemma bilder så tänker jag på en halvfet blondin med smetat smink och ett äckligt sug i blicken och en putande mun, kanske till och med på alla  fyra.....uh, hemmabilder e bara en dålig ide!!!
Men visst kan de kanske passa sig om man känner personen och båda tycker att det är en kul grej.

Och sen när är det okej att utpressa tjejen för att få oralsex. eller alla fall BESTÄMMA att han baaara måste ha det. Annars kan man ju bara inte ha sex!! 
Du, jag ska tala om för dig att jag veeeet flera fall där sex utan oralsex har varit jäääääävligt bra och utan problem. Gache och jag disskuterade denna sak eftersom hon stött på detta problem rätt nyligen.....(sorry gache) och ingen av oss har nånsin varit med om att oralsex har varit the dealbreaker i det stora hela. och då har ändå gache vart med många :P

OCH PRECIS SOM I BULLEN ÄR GACHE INTE FLICKAN I DETTA INLÄGG


Tacka vettja MIN pojkvän ;P


Hmm...Annars kan jag berätta att det har varit en plåsterdag, minst 5 plåster!! Har varit med Gache hela dagen och kännde mig lite som en liten flicka som gick i första klass som nyss hade skolkat när jag och gache kom in på cafet idag. =((  syster, tamy och pappa Sadeghi hade variot där heeela dagen medans jag hade vart runt och busat med Gache.

Ja ja....nu ska jag alla fall sova.
JAG E SUUUR PÅ DIG, SUR PÅ DIG SUR PÅ DIG

=)

Mitt humör svänger mer än en bergodalbana =((
Nyss var det bra men nu är det mer som om jag vill stanna i sängen o bara gömma mig där heeela dagen.
Tänk hur bra det var när man var liten... Inga bekymmer. man lekte med sina barbie o bekymmer fanns inte ens med i ens ordförråd. Nu är det en aning värre.  Jag har svårt att veta vad jag vill, Jag har svårt att tillåta mig känna så mycket som jag egentligen känner....det är då känslorna kommer i form av en bergodaltur. Upp o sedan ner och sedan upp o ner igen!!!

Jag är 23 år

jag är 23 år

23 23 23 23 23 23

JAG ÄR 23 ÅR

och vad fan har jag egentligen gjort med mitt liv???



Lykke li....everybody but me

Skulder, svält och en jävla massa lögner!!!

Inför denna hemskrivning frågade jag vad min omgivning tyckte och tänkte om fattigdom och världens fattiga länder. Frågan jag ställde var då....Varför är Afrikas länder fattiga?

Några av svaren jag fick var genomtänkta andra var rent ut sagt dumma.

"För att resten av världen exploarterar afrika." 

"För att vi sänker pengar till dom, dom kan inte lära sig att klara sig själva då."

Jag tror att Sveriges befolkning vet väldigt lite om omvärldens problem. Beror det på att vi inte orkar tänka på det lidande som andra människor går igenom. Eller är det så att vi inte har tid?

Jag menar vi har ju kläder att handla, mat att laga, jobb att sköta, klaga över att barnbidrager inte räcker till, så självklart har vi inte tid att tänka på de människor som inte ens lever i sverige.

Hur många av oss i Sverige vet att enbart  36% av befolkningen i Etiopien kan läsa eller att  bomullsindustrin är den största dödsorsaken (förutom naturlig död) i södra Indien.


Av världens befolkning lever idag ca en miljard människor på mindre än en dollar om dagen, Och då har ändå antalet fattiga människor minskat med ca 130 miljoner sedan 1990.

Hur kan det komma sig att det finns över en miljard människor som knappt lever?

Man kan kolla på, det som vi kallar, problemet från olika vinklar med hjälp av olika analysmodeller.

Man kan tillexempel se på den stora skuld afrika har, år 2003 låg Afrikas skuld på runt 2 250 miljarder kronor. Afrika är i och för sig inte det ända landet som har lån. USAs statsskuld är på ca 3 biljoner, vilket är mycket mer än dem afrikanska länderna, men skillnaden mellan Afrika och USA är att USA har råd att betala räntan och amorteringen på sitt lån och det kan inte Afrika.

På så sätt klarar sig USA utan att sätta sitt folks liv på spel, i alla fall för tillfället, men Afrika däremot kan inte ta hand om sina sjuka och fattiga eftersom dom måste betala mer pengar i räntor och amorteringar än vad dom kan betala för mat och sjukvård. Afrika har fastnat i en nedåtgående spiral. Dom lånar pengar för att kunna betala sina lån och sin ränta på lånet, och vips har dom ännu mer lån.

Ja, sanningen är den att i Afrika dör människor dagligen bara för att deras regering måste lägga mer pengar på räntor än på sjukvård och utbildning.

Hur kan då den rika världen förtsätta att bevilja lån till de styrande i fattiga länder när det är det civila människorna som får betala med sitt liv?

Sambandet mellan statsskulder och sjukdom är ingenting som är påhittat. Ca 70 % av alla fall av malaria, mässling och barndiarre beror på undernäring som är en konsekvens av fattigdomen.

Det förstår väl du, att människor som lever på en dollar om dagen inte har råd att betala för medicin och självfallet får dom ingen hjälp av staten för dom har lån att betala.

Utöver det så flyr dom fattiga ländernas läkare och sjuksköterskor till andra länder i hopp om en bättre framtid,  Omkring 60% av alla de läkare som utbildade sig i Ghana under 80-talet  lämnade landet.

Det är en äcklig och smutsig värld vi lever i. Den rika världen har satt U-länderna i en ond cirkel. Fattigdomen gör männiksor sjuka, människor blir fattigare för att de är sjuka och ju sjukare de är desto fattigare blir de. Enligt mig är det omoraliskt att människor dör på grund av länders skulder till varandra. Barn i U-länderna dör för att den rika världen vill ha mer och mer, och det sorgligaste är att vi inte ens skäms.

Det som skulle vara ett  ljus i detta mörker är millenniemålen, som dessutom skulle visa att den rika världen började förstå hur långt fattigdomen verkligen har gått. Millenniemålen består av en del löften varav några handlar om att halvera världens fattigdom och öka levnadsstandarden i delar av världen till år 2015. Men i denna takt som det går i nu så kommer målen troligtvis inte att uppnås i de flesta länder trots att det finns tillräckligt med kunskap och resurser, det är viljan från världens ledare som saknas.


Jag, och säkert många med mig, tycker att skuldavskrivningarna ska öka. De skuldavskrivningar som har varit hittills har inte varit nog för att lösa denna stora skuldkris, vi har helt enkelt inte utvecklats tillräckligt mycket. Någon gång måste man vakna upp och inse att det inte fungerar och just nu är det en sådan gång. Ta tillexempel länderna söder om Sahara som fortfarande, efter lovord om förbättringar, sitter och betalar ca 10 miljarder dollar om året i lån samtidigt som deras länder blir fattigare och sjukare.

Att skriva av alla lån helt vore väl kanske bara ett önsketänkande. Men att skriva av lånen till den grad att länderna i alla fall har råd att försörja sig själv vore bara realistiskt. Jag menar, i och med millenniemålen har länderna en så kallad fattigdomsstrategi och det är uträknat ungefär vad varje land behöver för att klara sig så varför inte anpassa lånen efter varje lands fattigdomsstrategi. Det är den bästa lösningen i denna situation.

 En kompromiss mellan inget och mycket. De fattiga länderna betalar vad de kan och de länderna som har lånat ut pengar får tillbaka en del, mer behöver de inte. Att avskriva lånen är då ett stort steg i rätt riktning.

Jag har hört talas om Karma, att om man gör bra saker så händer det bra saker i ens liv och om man är en dålig människa så händer det dåliga saker i ens liv.

Men jag förstår inte riktigt hur det går ihop. Är det så då att alla de barn som lever utan mat och vatten har gjort något för att förtjäna det? 

Och sedan var det ju den där killen där uppe, gud, skulle inte han finnas där för en?

Vart är han när afrika svälter och vi i väst lever ett överdrivet liv i lyx? Egentligen är det knappt att jag tror på mänskligheten, för på det sättet vi människor behandlar varandra har jag inte sett någon mänsklighet. Men jag tror på hopp, jag känner hopp! Dessutom hoppas jag på att vi människor öppnar våra ögon och tar hand om varandra för en sak är säker,

Ingen gud och ingen karma kommer att hjälpa oss!

Utöver lånavskrivningarna tycker jag att de rika ländernas bidrag och bistånd ska öka.

För över 30 år sedan lovade världens länder att de skulle bidra med 0,7 % av sin BNI men inte har länderna hållt det löftet. Utöver det så är den bittra sanningen så att de bistånd länderna får inte följer landets fattighetsstrategi eller fokuseras på de fattiga människorna, utan den rika världen vill lägga båståndet på sådant som dom också kan tjäna lite på.


Har du någonsin tänkt på hur många människor som lider för att du ska ha alla dina bekvämligheter?

Jag visste till exempel inte att folk dog för att jag skulle kunna peta mig i örat med en bomullstopps. När jag proppade munnen full med frukt stannade jag aldrig upp för att fundera på vad han som plockat just min apelsin fick för lön.

Jag tror inte att människor i ett fattigt land ens kan föreställa sig hur mitt liv är. Dom har lika lite erfarenhet och vetskap om mitt liv som jag har om deras liv.

Enligt en studie av Christian Aid som gjordes 1993 så beskrevs fördelningen av intäkterna på det pris som vi betalar för bananer i vår affär. I den studien framgick det att han som plockar dessa bananer som vi äter tjänar 1.5% av intäkterna medans grossisterna tjänar 32%. Dom spenderar till och med mer pengar på utgifter för bekämpningsmedel då den utgiften är på 5%.

Kilopriset på bananer i min affär är på 12.90 kr. Hur mycket är 1.5% av 12.90 kronor?


Som jag tidigare nämnde så är den näst största dödligheten i södra Indien bomullsindustrin.Som det ser ut i vår värld just idag är bomullen vår mest använda textilfibrer, det gör bomullen betydelsefull ur både ekologisk och ekonomisk synvinkel. Bomullen kan hjälpa eller stjälpa livsvilkoren i de fattiga länderna. Just nu så stjälper den mer än vad den hjälper. 

Företagen som handlar med bomull vill ju ha så mycket bomull som möjligt för så lite pengar som möjligt, då går det ju inte att behandla bomullsplockarna som värdiga människor. Bomullsplockarna går hela dagarna utan skyddsdräkter och plockar bomull medans fälten dränks i kemikalier. Men vad spelar det för roll när HM sedan säljer den där jättefina toppen för endast 99.90 kr?

Det finns faktiskt ett par bomullsodlare i Indien som har sagt ifrån och försökt att odla ekologisk bomull. Men problemet för dom då är att det är få företag,näst intill inget, som vill köpa deras bomull eftersom den blir dyrare om den är ekologisk. Återigen tar den ekonomiska faktorn över. Vi konsumenter är inte redo att lägga mer pengar på ekologiska kläder för att rädda några liv i Indien så vi väljer hellre den oekologiska bomullen som ger oss billigare kläder.

Eftersom vi konsumenter vägrar att höja våra klädpriser väljer företagen i sin tur att ignorera dessa ekologiska bomullsodlarna i Indien och dom i sin tur kommer ingenvart med sitt försök.

I dagsläge är enbart ca 1% av alla bomullsodlingar ekologiska och det är helt sinnesjukt.

Ekologiska kläder är inte så mycket dyrare och inte är de fulare, i alla fall inte överdrivet mycket fulare. Om man går in på HM kan man hitta tröjor och klänningar för 199 -299 kr. HM säljer i och för sig också ekologiska kläder men det är inte alls ett stort utbud.

På till exempel www.hildur.se säljer dom endast ekologiska kläder. Där hittar man väldigt fina ekologiska  tröjor och kläningar med bättre kvalite för 300 - 600.  Är inte mellanskilnaden på ekologiska och oekologiska kläder ett lagom pris för att  kunna minska dödligheten?

När man tänker på saken såhär som man tvingas att göra när man skriver om det är det helt ofattbart att vi människor behandlar varandra på detta sätt. Det finns männisor som dör på grund av den rika världens behov.

Men det som är värst är att också jag köper den där billiga toppen på HM, jag vet inte ens vart dom säljer ekologiska kläder. Jag använder topps och oekologiskbomull för att ta bort mitt smink, vilket för övrigt säkert är testat på djur. Jag har inget fadderbarn och jag tänker mig inte för när jag slänger mat eller låter min vattenkran stå och rinna. Kort sagt, jag är hemsk och jag är inte den enda.

Jag vet att alla våra problem inte kan ändras över en natt, och det är det ingen som begär. Men att offra lite mer än vad vi redan gör tycker jag att vi ska börja med redan nu.

Vad som behövs är att de fattiga ländernas lån blir avskrivna och att den rika världen ger större bidrag. Som sagt, just det går inte att verkställa över en natt så varför inte börja med saker som vi kan ändra på själv? Det finns så mycket en enskild människa kan göra för att hjälpa till. Eller är det kanske just där problemet ligger, att EN enskild människa INTE kan göra något för att förändra något.

Jag, Annica, är beredd att enbart köpa ekologiska kläder. Jag kan skänka pengar till de olika hjälporganisationerna. Jag är beredd att göra i stort sett vad som helst om jag visste att det skulle hjälpa andra människor. Men vem hjälper jag egentligen om jag köper och har på mig mina ekologiska kläder och vem går min hundralapp som jag varje månad sänker till, går den inte bara som lön till han som sitter och samlar in alla dessa allmosor?

Jag tror att det handlar om mängd!!!

Om alla, eller i alla fall majoriteten, använde ekologiska kläder och skänkte pengar till organisationer så skulle det fungera.

Tänk dig själv om alla i Sverige som har en inkomst (låt oss säga 5 miljoner) skänkte 10 kronor i månaden, alla har råd med 10 kronor, då hade det redan där varit runt 50 miljoner i månaden. Föreställ dig sedan att pengarna gick oavkortat till de människorna som skulle hjälp, då hade dom kunnat förbättra en hel del. Men som sagt det handlar om mängd, vad hade det hjälpt om jag själv ville sänka 10 kronor i månaden?

Jag berättade för min syster och hennes sambo om denna 10 kronorsideen men dom skakade på huvudet och undrade varför just VI skulle ge bort 10 kronor och om inte någon annan skulle ta och rädda den fattiga världen. Var det inte någon annans ansvar?

Världen väntar hela tiden på att någon annan ska ta steget och hjälpa till, och medan vi väntar så låtsas vi inte om alla dessa människor som har det svårt.

Precis som min mamma sa, Jag tänker på svälten i världen och brer mig en korvmacka!



                                                                                       

                                                                                                                                    






                                                                          

Having trouble telling U how I feel


Kunde knappt somna igår kväll, låg o tittade på SATC och CSI, Spännande ;)
Tamy låg o sov så sött o pratade i sömnen...


Jag e så otålig på vårt cafe!!!! Blir galen på att det aldrig öppnas. hur mycket man än ordar och fixar med så finns det alltid lite mer saker att göra innan det är klart. De nya möblerna är försenade och personaeln där vi beställde dom vill typ inte säga vart möblerna är och när dom kommer till oss. Vad är det för fel på människor som jobbar med möbler!?!

Idag är det någ a non-plåster dag. det blev så jättebra hos Gache igår så det kanske håller i sig ett tag...?!?! Vi får se.


Lite Lykke Li

bajsmannen är nog rätt snygg alla fall


om ni tittar på
www.metrobloggen.se/orkiden så ser ni en mycket bättre version på min dag.... men här kommer min.

Ohh....två koppar te, kanske var det till o med fler... och två våfflor med grädde OCH MARMELAD och bragokex... jättegott
sånt kan man bara få hemma hos Gache!!! ;))
vi hade det så bra....tittade på idiotiska bilder på idiotiska folk på facebook.... den roligaste var gaches ex men MARTIN JONSSON var oxå en väldigt stark kandidat.och typ alla hans vänner....

Det finns så många konstiga människor... som dancing Queen och The eye aka little person inside.  Just dom två personerna verkar inte ha nått riktigt JAG. Eller vad vet jag egentligen. Kanske är dom helt normala och sedan när det kommer till mig så blir dom helt annorlunda. men jag tror att dom är osäkra o kanske en aning sårade....hmm
U CAN CALL ME  Dr Analys

my name is leo and i'm psycic......


Gittan o Gache vet bäst, är bäst, kan määääääst =)) (mest)

get sick soon



Åh varldens bästa låt och video....Aaa, videon är väl de som gör de mesta! sååå söööt
Tittar på den minst en gång om dagen...hmm....=))

enjoy!


I'm not the one, cuz i feel like none...



Idag är det stora te dagen, på en måndag! =(
på sista tiden har det känts preeeciiiis likadant söm förr när jag träffar Gach. Det är bra...Det gick fort att komma tillbaka dit. Kanske för att båda e lika udda?  Förstår inte varför vi nånsin gjorde slut...eller jo, DET VAR HON SOM DUMPADE MIG. men det var en jävligt dålig idee måste jag säga!!


Haha, vem får för sig att sätta upp denna bild? Varför bara inte skicka ett sms!?!

Precis!


trevlig bild =))

He has a little game that he plays



Jobbat min sista dag!

Var hemma hos mina svärföräldrar och åt middag....Åh va gott. Har ätit för hela veckan!
Känns så tryggt att vara hemma hos dom...=) mysigt, kan slappna av!

Imorgon ska jag och Gache äta våfflor...ännu mer mat...och dricka te!!!! massa massa massa te!!

vi talade lite om att införa värdelösa tisdagar igen. För er som inte vet är det ett superbra tillfälle att äta kaka och dricka te.
Ska tala om hur vi resonerar....Måndag e måndag början på veckan. Onsdag är lillLördag. på torsdag är det nästan fredag och fredag är fredag....Men vad är då Tisdag??? PRECIS....tisdag är ingenting...värdelösa tisdag!

så på tisdag äter man kaka o te med Gache!



äta äta äta äta....

The Truth!


 

I get the creeps from all the people 
I cant breath
Don't look at me, I don't wanna be
seen
touched
heard
botherd
=)

so soft, so suddenly

Jag är inte aktuell att träffa eftersom jag har HUND OCH CAFE.... Vad e d för töntigt.
att säga en sådan sak är bara dumt!
Det var väldans trevligt igår.....eftersom jag har fått en slags utegångsförbud, eller tamy tycker att jag ska ta de lite lugnt, så var man tvungen att passa på ;)

Lakrits på snaps=)Min diamant


Har haft besök på cafet hela dagen... Gache, mikkis o syster ;)
 imorgon e siiiista dagen. allra allra sista dagen....!! 
Gache åt två kakor o drack te!   


Eftersom jag ska ta det lugnt från o med nu så kom Mikkis hem till mig o vi ät chips o drack cola OCH SPELADE MONOPOL, det var myyysigt


Lykke Li
I'm hanging on a thread that's bound to drop...
... don't know the reason why, but i'll always choose the black in front of white



lykke är för mig som vad dipp är för chips....MAGISK
alla hennes låtar får mig att känna.....


=)

it's not as if i mind that your heart ain't exactly breaking

Does it bother you now all the mess i made....


Åh, sista lördagen på cafe espresso i solna!!! Jobbar till fem o sen är det inge mer solna cafe. Åh va skönt!!!!


gårdagen var väldigt intressant....
Va på cafet och fixade, diska och ställde i ordning alla grejer. Efter det så skulle jag milo och Gache träffas i stan.
MEN DET VAR INTE LYCKAT!! =(
Gache var typ en halvtimme sen och i ren protest så sätter sig min hund mitt på drottnoinggatan och bajsar, LÖST BAJS
Jag skämmdes så jag höll på att dö!
lämnade mille och åkte till stan utan vovvo.... Vi tittade på gaches soffa i en affär med idiotpersonal....
Vad är det med alla med servicejobb?? Kan dom vara TREVLIGA!!!! dET ÄR DEE DOM FÅR BETALT FÖR......hm men soffan var jätte jätte fin!


träffade mikis på kvällen....KUL KUL KUL KUL =))
samma dumma äckliga DJ


=)

Your eyes don't like me nomore....


En av de jobbigaste saker jag vet är att träffa på människor från förr....och speciellt sådanna människor som man inte gillade då...och verkligen inte gillar eller ens bryr sig om nu!
Träffade en sån igår...Vi har gått i samma klass och jag brydde mig inte så speciellt mycket om henne då och kunde inte bry mig mindre NU. Men ändå skulle vi stå där mitt bland korven och köttbullarna och låtsas som om vi verkligen var intresserade av vad den andra gjorde och måde nu.
Och hur hälsar man,.....Jag gillar inte att krama människor (om det inte e nån jag verkligen verkligen gillar) så jag nöjer mig gärna med ett enkelt HEJ. men de allra flesta tycker att en stel och osäker kram är det bästa sättet att hälsa på när man träffar en människa man inte har sett på några år. s
Så japp, mitt bland korven blev det e otrygg kram...lite kallprat om vart vi bor och vad vi gör. USCH could'nt care less...

OCH SÅ HÄNDE DET IGEN..... idag på perrongen på väg till solna centrum så träffade jag en till så där obekväm människa som jag gladeligen skulle kunna gå några extra kilometer för att undvika. Detta var ännu mer obekvämt och på snudd till äckligt... !!!

Sen finns det ju de där männikskorna man tycker att man skullle kunna hälsa på i affären. Jag menar har man delat mer intima stunder än ett handslag så ska man väl kunna säga hej till varandra sedan? Fast det kanske bara gäller om man inte har en fru och två barn...?!?!
Nästa gång ska jag verkligen säöga hej...HEEEJ! ett högt och snudd på bittert hej.... nu får det vara nog!!
om du bor i mitt rissne o handlar i min affär så ska du säga hej!



You're a nightmare beating the dawn!

=)

have another cocktail woman!


Hmm..Cafet börjar ta form nu. Väggarna e klara och möblerna på väg.
Vi har snart slängt allt vi inte vill ha och imorgon ska allt nytt in!!! känns jättekuuul. och lite läskigt

Snart har jag ingen fritid kvar. jobba jobba jobba jobba!! =/
ihelgen är det sista helgen på cafet i solna och sedan börjar allvaret med vårt cafe. Känns bra!




=)









Smutsiga änglar?


Jag somnar såååå tidigt. Hade ett meddeande från Gache imorse där det stod att jag ska ringa henne när jag vaknar...men jag tror att jag väntar lite, det är nog för tidigt!!


Tänk att andra människor har sån stor verkan påen och ens liv. Hur skulle mitt liv sett ut idag om jag aldrig hade träffat HAN för typ 8 år sen. Hur hade det sett ut om jag o Gache aldrig gjorde slut?  Eller om jag aldrig hade bott hemma hos mikaela eller aldrig blivit tillsammans med tamy...
Allt de där går ju och diskutera, men jag ångrar nog inte de mesta....Men det bästa jag någonson har gjort är att falla för tahamtan ;)

Kanske hade jag vart lite mer normal om jag skippat alla andra killar och aldrig gått ut på krogen typ. eller kanske beror det på att jag INTE flyttade hemmifrån när jag var typ 3 år och slapp min uppväxt. 
men hur som helst så ÄR JAG HÄR, SOM JAG ÄR.....

=))



Tamy är mitt allt!

I wear this crown of shit...


Konstiga dagar..... Min hund är sjuk. Ont i benet, och så spyr han hela tiden. Inte mysigt. men visst är det synd om honom. Jo jo..... =/

Idag är det en BRA dag, Inget plåster!!!!!
Jag vill träffa Gache...hon är alltid hos sin mamma  :P
Jag vill träffa Mikkis...Hon ska alltid tatuera sig :P
Jag vill inte träffa nån annan, inte just NU

Jag då.....Jag e alltid..... på mitt sätt!!
Saknar tamy...vi har vart ifrån varandra ganska mycket på sista tiden. Mycket att göra. 


Dilba kallar på mig, och golvet....passa på att lägga mig på golvet o lyssna på dilba när jag e ensam hemma..



skam....det är något fel på mig.
Jag är inte som alla andra, jag vill vara som dom, men jag kan aldrig bli det.
Mitt öde är ensamhet.



                                                        Mitt sällskap kostar!