någonstans i mitt minne...



Jag är i ditt rum. Det är slitet och rörigt och alldeles för ljust. Du ligger på sängen och ser sådär nonchalant  ut som bara du kan, men visst är du söt. Jag tror det är dina ögon som gör det. Du har ögon som kan tala, en blick och sedan smälter man. Dom kan få en att känna, känna ända ner till fötterna och ända upp till huvudet.
Jag är här hos dig för att må lite bättre.
Jag kanske tror att tidigare händelser och saker som skett kan försvinna om jag är här med dig.eller att just DU kan få det att bli bättre. Jag menar såna saker botas inte lätt, men jag vill att du ska försöka.
 Det känns som om det enda jag förtjänar är en sådan som du,en sådan som gör vad han vill utan att bry sig om mig. Ibland tror jag att det är såna människor jag mår bäst utav. Jo, visst är det så!!
Men jag vet redan innan jag sätter mina fötter innanför din dörr att jag inte kommer att gå härifrån och må bättre, men jag intalar mig det! Sånt här har jag gjort alldeles för länge för att kunna tro att de blir bra.
Jag intalar mig att detta inte betyder något. Jag känner, jag vet att det inte betyder så mycket, men ändå mer än vad jag vill medge.
Jag slingrar mig för jag är nervös och vet inte riktigt om jag vill detta. Min hjärna skriker NEJ och allt annat skriker JA.
Du gör saker värre. Kan inte läsa av dig. Jag vet inte vad du vill eller hur du känner.
Jag skiter i det. Jag tänker att det är för onödigt. Det jag ville vill jag nu inte lika mycket. Kanska klarar jag mig utan.
Kanske behöver jag bara någon som förstår, någon som håller om, någon som kan tycka om.
Och det är inte du. Det är inte du och jag.
Det gör mig besviken. Det känns, fast de vill jag inte låtsas om. Jag vet att du vet. men jag vill inte låtsas om. det känns bäst för dig med.
När jag går från dig vet jag att jag har förlorat. Jag känner dig, jag känner mig. Jag vet att allt är förstört. Det var alla känslor som förstörde.
Jag vet att det aldrig kommer att bli något mer. Jag vill, men inte du... Jag har lagt korten på borden..du väljer att inte spela. Du är inte intresserad. Jag är ledsen. visst. Men livet går vidare...!?!?



Och jag lever!!!!!

Så ligger det till era jävlar!

Jag har inte tid för det viktigaste i mitt liv....Männiksorna som jag tycker om.

Jag hinner inte hälsa på mamma som jag vill, vilket egentligen inte är ett problem just nu för sjukhuset proppar henne så full med morfin att hon knappt vet att jag är där nör jag är där.
Jag hinner inte träffa Gache så som jag vill. Känns jättetråkigt. Nu när vi äntligen blev tillsammans igen så vill jag inte att vi ska glida ifrån varandra pga min bristande tid. Inte ok!!!
Mikaela.. Hon hinner inte träffa mig heller så där e de ok. :P men det värsta är att hon åker bort på lördag. Så då ses vi inte på över ett halvår. =(( SKITJOBBIGT.
Jag känner mig som en bebis vars mamma ska lämna en på dagis eller nått.Jag vill inte vill inte vill inte.
Snart kommer jag börja skrika, slåss, lägga mig på golvet och sprattla, gråta, snora och rycka mig i håret. För det är väl så barn gör? (förresten tack för låten på bloggen...hihi...vi tänker på samma sak när vi hör den kan jag tänka mig)


Jag har tänkt på en sak.
Jag tror att jag ser ut som en polack eller ryss i mitt nya hår.
Inte för att det är något dåligt. eller bra. Jag bara ville få ut min synpunkt.


så var det med det!

on the bright side of life....



Oj vad livet är underbart!!!!!



verkligen.

according to tahamtan



Jag är kär i alla förutom tamy.Jag vil egentligen inte vara emd tamy, jag vill vara med nån annan. vem som helst. spelar ingen roll. Om jag nämner en killes namn mer än en gång på vecka eller nått så är jag kär i honom.
Alla alla alla killar är mina blivande lovers eller pojkvänner. så tänk på det.......

så jag ska nog sluta att nämna killnamn. får säga den där människan med det manliga könet eller nått liknande.



sitter just nu och dricker mitt morgon kaffe. Ska till jobbet om ett tag =// vill egentligrn vara ledig på söndagar., men men
måste man så måste man, det blir bäst såhär!!!

År 2079 imorgon???


Ännu en vecka har flygit förbi. Tiden går så snabbt, jag hinner knappt andas!!!

Good morning Annica.



I'm gonna watch you
while you get me wrong
I'm gonna tell you
in my sweetest voice
I'm gonna choose you
'cause you have no choice
 
I'm gonna work
til we get it on
I'm gonna love you
till we get alone
and when the rivers in your eyes are sored
I'm gonna love you just a little bit more

easy like sundaymorning



Jag har tråkigt. Jag vill göra lite mer med mitt liv, för jag gör inte så mycket.

Jag vet inte om jag lever mitt liv så som jag egentligen vill, du vet sådär inners inne. VAD VILL JAG INNERST INNE?
vet inte om jag vet. Jag vet inte om jag lever exakt som jag vill eller om jag bara nöjer mig för stunden.
Jag kommer få massa frågor av tamy nu. och jag kan redan nu säga att NEJ DET HAR INTE MED DIG ATT GÖRA. Det är jag som än en gång blir rastlös och uttråkad.
Jag är dessutom trött och näst intill likgiltig hela tiden.





det går nog över snart...Måste tänka positivt. de blir bättre, på nått sätt...Mmm


Förresten....Mamma mår bättre. Hon har börjat skälla ut sjuksyrrorna och stöta på läkarna.  Såhär kan det låta.

Mamma -  Vad är du för snygging??
Farbror doktor -  Jag är din läkare
senare.....
Mamma - Såg du va snygg han va!?!
JagJa, han såg bra ut. Vad ung han var!
Mamma - Förstår du nu varför jag trodde att han också var sjuksyrra.

JAG HAR BRÄNNT MIG..de gör ont

.

...

Jag saknar min tamy!!!!!

no meat, please!


Mamma är vaken och det börjar bli bättre. SKÖNT!!!!!  Nu kan man börja lugna ned sig lite. Tänker på min syster som ska sova där på sjukhuset ikväll igen. Hmm...Jag vill inte, jag blir bara mer nervös av att vara där. och hon är precis tvärrtom hon vill vara där annars blir hon nervös.
 
jusste...Tamy har sagt att han ska bli vegeterian.Imorgon! Jag vet inte vad jag ska tro. Jag vet knappt om jag tror att han verkligen ska försöka och om han nu försöker så tror jag att han kommer att misslyckas.
Men jag ska verkligen hjälpa och stötta honom. Jag skulle bli RIKTIGT NÖJD om han blev vegeterian.
bäst vore det ju om han blev VEGAN!!!!  

V
i har fått massa beställningar på cafet. Jättekul att man märker att det kommer igång. för ett tag sen var de ju 60 smörgåsar. Imorgon är det 20 smörgåsar.iofs är de ju inte så många men de e en del. Och i helgen är det catering på luncher. SKITSKOOOJ!!!! ;) ;)



nu ere snart Top model.


Jag ska måla hela världen lilla mamma...




Hmm....Känns helt sjukt att jag är hemma och ska gå till jobbet. Jag vet inte ens med all säkerhet att mamma kommer att klara sig. Jag känner mig rutten.
Jag vill vara med min syster, finnas där för henne. Men Man får inte allt man vill här i världen. Jag måste vara på jobbet och gå ut med hunden.visserligen stängde vi cafet efter lunch igår...men i alla fall.

Det känns nästan som om mamma är supermamman eller nått. Så mycket hon har klarat!!! Hon har klarat en stroke och innan stroken några andra operationer......och nu det här!!!!
Om hon inte vaknar vet jag inte vad jag gör. chansen att hon inte vaknar kanske är liten? vad vet jag, dom säger inte någonting. men jag tycker det är underligt att dom håller henne nedsövd, de tyder väl på nåt fel.!!!??!!??

Jag har många bittra minnen med min mamma...men när något sånthär händer så försvinner dom och kvar finns bara den otroligt starka kärleken jag känner.


Jag gör vad som helst för att detta ska gå bra!!!


Min o mammas låt..... ;)
 

hard work or hardly working? ;)

OHH HÖLL PÅ ATT GLÖMMA.....gårdagens bästa.....

Kund- Är det nötter eller soyaprodukter i biffarna?
Jag -  Nej, det är det inte.
Tamy - Men det är NÖTfärs med fetaost i.

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH....inte  för att han trodde att de inehöll nötter, han ville bara klargöra att det var kött i, men det lät kul!!!! =) HAHAHA

Sitter o dricker ett glas vin och väntar tills jag ska gå o möta mikkis. Hmm, känns bra. Fast jag INTE rä nöjd med min klippning. Känns lite udda och lite väl out there för min smak. men men.
Ska dricka mer vin och äta lite kex o ost när mikkis kommer och sen ska vi in till stan och möta tamy o hans kompisar. Hans BRA kompisar ;)

youre always up to no good, your fingers in my cookieyar.

love letter



Min tamy, min tamy min tamy,,.,,,
Jag älskar dig mest i hela världen. som jag sa i mitt kärleksbrev till dig....Jag har vart konstig, förlåt, men nu har jag kommit över allt konstigt och fakta kvarstår....du är mitt allt. Jag vill vara med dig för alltid.
Jag vill gifta mig med dig. jag vill ha massa barn med dig...helst snart!!!!!!



Jag tamy mikkis och tamys kompisar ska ut ikväll. KUL =))
ser framemot det. Jag o mikkis ska se det som en liten "sista kvällen" oxå. hon åker ju snart. =((



du och Jag...


VAD HÄLLER VI PÅ MED?



Visste ni att 70% av allt som vi odlar i världen går till köttproduktion. Vi kanske skulle få ut mer av naturen om vi odlade till oss människor istället för till kossorna......BLI VEGETERIANER!!!!!!!!!!

Och dessutom...Hur kan man äta stackars grisar, kossor och kycklingar som har plågats näst intill hela sitt liv. 
Tamy trodde att kycklingarna vi äter kommer från en stor gård där dom får gå fria o ha det såå mysigt. Hahah, skrattretande. Du äter inte såna....du äter djur som har varit levande döda. Snuskigt!!!!!!

Själv äter jag konserveringsmedel. Jag äter chips, lite godis o yoghurt o lite annat smått o gott som nästan bara innehåller konserveringsmedel och smaktillsatster. Jag vet....det är äckligt det med!


Äckligt äckligt äckligt äckligt!!!

Förresten....


Jag är lite sen.
Jag har inte druckit upp kaffet.
Jag har inte klätt på mig
Jag har inte sminkat mig
Jag har inte borstat tänderna

och klockan är 20 i 7


ooops!

Vart tog Mikkis vägen???



Mikaela åker snart.Det gör mig illa till mods. Först tänkte jag att de kommer går bra, jag kommer inte tycka det är så jobbigt, Jag klarade mig bra när hon flyttade till Norge. Men jag har tänkt om!!!
Jag vill inte att Mikaela ska åka, nej nej nej. Jag vill att Mikaela ska vara hemma. Jag vill att Mikaela ska vara med mig mig mig heeeeela tiden.Nästan i alla fall!!!
Jag kommer sakna dig mycket.
Hmm, men jag förstår dig. du behöver verkligen göra denna resa, du behöver komma bort lite. Men kanske kan du bara åka till Rissne o bo i min garderob eller nått??? :P


Är lite orolig för hur de ska gå för er där borta.Inte för att NI inte klarar er, men man vet aldrig vad som kan hända. Ni kanske stöter på nån läskig typ, bryter ett ben, blir jättesjuka eller nått...USCH JAG E NERVÖS!!!!!
Var hemma för mamma Annicas skull!!!!!





Gache, Det känns bättre idag. kanske behövdes ett tag att cool off men nu är det precis som innan igen, du vet som då när jag var så duktig ;)
Kanske måste vi diskutera våra problem,som är så tydliga, med varandra på Tisdag eller nått?
Jag menar, som du just sa, jag kan ju inte prata med nån som vet saker om psykologi. Då skulle jag ju bli inlåst....



bättre,,,,,




Jag mår bättre...Undrar varför. inte de att jag inte vill må bra, för det vill jag, men jag undrar hur det kommer sig att jag plötsligt mår bättre!?!?
Visst...Jag e förtfarande lite gråtmild och har aldrig långt till tårar.men i hjärtat känns det bättre.

Men eftersom allt inte kan va perfekt har jag börjat få jätteont i magen. känns som Mikaela beskriver hennes magkatarr. Hmm...skulle ju inte va helt oväntat om jag fick det. Jag äter dåligt och stressar över allt. får se....


Min lilla tamy fyller år idag....GRATTIS!!!!!!
undra om vi ska örka hitta på nått...!?!? om inte så får man ju så konsiga blickar o kommentarer från folk. När jag fyllde år så gjorde vi ingenting(eller jo bio)...o det trivdes jag med men folk runt om undrade varför vi inte gjorde nått och påpekade hur tråkigt o oromantiskt detta var. Skitsamma!!




Go go go go shorty its your birthday :P



btw....hoppas ni förstår ironi!!!!

like a fat kid love cake.....


Mmm...nu e min helvetesdag (som inte var en helvetesdag trots allt) närmat sig sitt slut. Allt gick bra. Beställningen på smörgåsarna gick galant och matbeställningen likaså.

Efter jobbet fick jag o milo finfint besök på vår promenix....=)) Va ett tag sen jag träffade Gache så de va jätte jätte jätte jätte kul :P vi gick från rissne till solna, lekte i hundgården, och sedan solna till rissne. En bra promenad!!


jag har ätit på tok för mycket och dåligt den senaste tiden....så nu måste jag börja skärpa mig!!
men då blir det tvärtemot istället (Kan jag inte köra på mellanting?!?!) idag har jag ätit.....en yoghurt. hmm...druckit kaffe o te. uhhh....vill inte. vill vara normal!!!!!!!!!!!!!!!!!





Jag älskar dig dig dig dig dig dig dig dig dig....

Mmmm DU ;)


det går bra nu.....


Idag ska det bära av mot ikea med tamy och syster madde. =)
Jag fick pengar till en säng i födelsedagspresent  så idag ska den köpas!!!  känns bra ;)

Hmm....cafet går bättre o bättre hela tiden,
imorgon har vi en beställning på 60 smörfåsar och så är det ett gäng på 11-16 personer som har bokat bord hos oss.
jobbig dag imrogon...men det är de värt!! känns jätte jätte kul.




nu ska jag ut med vovven

i'm sleeping with the dead



Jag har haft mycket att göra den sista tiden. Jobbat, jobbat jobbat o jobbat. i förrgår blev tamy sjuk...och jag blev så irriterad på honom, jag tänkte átt han var sååå svag och lat....typ. Jag emnade på att även om han mpdde lite dåligt så kunde han gå till jobbert eller i alla fall gå ut med hunden.
men....det var som om gudarna eller karman (bågonting alla fall) ville straffa mig för igår vaknade jag upp sjuk
jag hade världens huvudvärk och kunde knappt öppna ögonen.
Jag försökte mig på mig vanliga morgon rutin, kokade kaffe och satte på datan...allt medans jag typ småblundade för att jag inte kunde öppna ögonen för de gjorde för ont. Tillslut så gav jag upp och insåg att jag INTE kunde gå till jobbet och dessutom var tamy oxå sjuk så det skulle aldrig gå.
vi somnade om och sov till efetmiddagen......cafet var stängt och jag kännde mig piss för det. ÅNGEST ÅNGEST.
Hmm...vi slappade hela dagen.Jag åt tre mål under dagen: lite vitlöksbrdöd, nudelsoppa o sen åt Vi pizza... Ingen hälsosam mat men i alla fall...hrrmmmm
Idag känns det mycket bättre i huvudet...men nu känns det som om jag kommer bli förskyld. mycket kangjang(eller vad de heter) och massa te med honung för mig idag!!!!!!!!!


Tack till min underbara tamy som tog hand om mig bättre än vad jag tog hand om dig.. =)
vi har haft lite jobbiga tider...hmm...eller jag har betett mig underlig,Vart osäker på mig själv.o allt a som du redan vet.... men nu känns allt massa bättre och jag kunde inte önska mig någon annan bredvid mig. Älskar dig för alltid!!!!
PUSSSSS



invincible ratholes!!!

Dagens låt..... uh
Känner mig så idag =(



 


above all



Måndag....Jag tycker att veckorna springer förbi. Jag hinner inte med nått heller...Jobba jobba jobba. well, jag satte mig väl i den situationen själv...nu får jag äta min kalla gröt.!

Min familj kom över till oss igår o "firade" min födelsedag. Jag hade bakat en god tårta och jag fick presenter!!
Jag fick ett presentkort till en säng på ikea av min syster och hennes sambo och av mamma fick jag presentkort på scorette!!  MYSIGT


Det är  något konstigt med mig,,,,massa,,,,men just de här tänkte jag på nu.... Jag har ingen stabilitet i mig själv.
Ena dagen kan jag tro och tycka jättehöga tankar om mig själv för att i nästa bara ligga under marken o gömma mig. Vafan beror de på!?!?!?
eller, det vet jag väl kanske iofs, i alla fall nån anledning,Men de kanske inte stämmer med vad en riktig kurator eller liknande skulle säga.
Att jag mår bättre på de "matfria" dagarna är ju helt klart. Och att jag känner mig som en valross om jag skulle äta en middag.
Att jag stressar upp för minsta lilla och att jag har kommit till den punkt att jag låtsas att alla mina problem inte finns istället för at ta tag i dem.
men jag menar...ingenting kan någonsin vara helt bra. alltid är det nått som är fel. Fick bevis på det nu i helgen!!!!
skit. skit, skit

jo men annars är de suuuuperbra ;))

Lykke på conan o brian!!!!!!



Åhh...detta är en visionell orgasm.....Lykke på conan... Heheh

Dirty Annica.....!!!

Dagens låt....

u make me sick


Är hemma, det e så kallt så jag kokar en kopp te. ska lägga mig i soffan o läsa lite (fick 3 nya böcker av Gache i födelsedagspresent) Jag börjar med Bitterfittan.
tror att jag kan relatera. =)) mmm lite löjligt egentligen att jag känner igen mig i allt. pfffttt
Känner mig lite som hon..... 
 jag gillar en bit i boken.hon förklarar då vad en annan bok förklarar om ett knapptlös knull.
Det knapplösa knullet - det skuldfria, rena mötet, ett knull fritt från all ånger och historia, fritt från all maktkamp.
finns det nått sånt?!?
eller....aaa...min tanke är att det finns sånna!!!!

min hund driver mig till vansinne. Jag hatar honom. han låter mig inte få en lugn stund!!!!! Han skäller o gnäller o skäller o gnäller. lägg av!!!


Det var aldrig meningen att det skulle vara. det var inte så det skulle bli!
mm, jag förstår det nu. om det är bra eller dåligt vet jag inte.
vad tror du?

fick vin o ett ljus av Gache oxå...vinet ska jag spara...kanske ska jag tända ljuset.....Nej, vill inte förstöra den. den är så fin!

breathe again....



Redan fredag igen, dagarna och veckorna bara rusar förbi. Usch va fort det går!
Det är redan höst, jag är redan 24, snart åker Mikaela,snart är det jul, jag har redan tröttnat.....JAG VILL HA EN BEBIS!!!

Jag gjorde inget speciellt igår...Var bara på bio med tamy, det räcker för mig, Haha vi gick på bio i råsunda och det var bara jag tamy och tre människor till under hela bion. =))
Jag är inte en sån som måååste måååste göra nått på min fodelsedag.Jag var verkligen jättetrött o hade inte nån lust med nått...så bio passade bra!


vill egentligen "skriva av mig".....men jag orkar inte. mm...har så mycket tankar som behver komma ut. ahhh... nån annan gång


dagens låt......


sleepyyyy


Jag är trött. Vill ha en dag då jag bara kan ligga hemma o se på tv eller sova. inte behöva gå ut om jag inte vill.
men när ska den dagen komma?? Jag jobbar varje dag.... Uh, behöver en dag ledig!!!
känner mig jättetrött.
Kanske inte hjälper att man går såna monsterpromenader med hunden i två -tre timmar, men men

så IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG...Måste jag vara jätteglad idag då?? för det är jag inte
!som sagt, jag vill bara sova!

Mitt liv som vegan... :P



Ja nu ska det verkligen hända på riktigt.....IGEN!!
nu smäller det....IGEN!!!

har inhandlat en del......... soya och havre produkter!!!!


.


MUMS!!!!

Uhhh


förresten

Väger just nu 61, 2
ner på en gång

Åhhhhh...skit!

Jag borde klä in mig i wellpapp


imorgon fyller jag år. Jag e ju så pass gammal nu så att jag inte känner någonting infor det. Eller lite ångest. Inte för att jag blir ett år äldre, för det kvittar när man e så pass ung alla fall, men för att det har gått ett år utan att jag har gjort nått speciellt. eller....Alltså, kännt nått speciellt. Allt har gått så fort. Har ingen lust att fylla år. Har ingen lust med nått.

Vad är det som gör att en människa blir kär i en? Hur stor roll spelar tid o rum in ? Kan en människa som blev kär i en annan kanske aldrig ha blivit det om de hade träffats vid ett annat tillfälle eller tvärtom!?!?!
Hur kan tamy gilla mig? Jag e ju så konstig och jobbig som det kan bli.... Vad är det då?

eeaaahhhh skitsamma...


Dagens låt......!!!!
känns som om den e till mig ;))




visst??

if i could i would fuck your mother!!!


Jag är en sådan människa som tröttnar på saker och ting för snabbt.
NU har jag tröttnat igen....Det går upp o ner, så fort de finns nått nytt jag kan hylla mig sysselsatt med är jag nöjd men sen när det börjar kännas för bekant är det inte kul längre. Eller nu är det kanske bristen på saker jag tar mig för.
Jag jobbar, går ut med milo, sover, jobbar, går ut med milo, sover, jobbar går ut med milo, sover... ibland klämer jag in nån kompis här o där men inte alls lika ofta som för bara några veckor sen. VAD HÄNDE VILL JAG VETA!?!?
Börjar få panik o ångest. vill inte vill inte vill inte.
Ska hem till Gache o fira tisdag i alla fall. Skönt! Var ett tag sen vi sågs. ska lämna över vår dagbok.
jo, det är så att vi har en gemensam dagbok som vi turas om o skriva i. =))


Jag har ingen musik....vet inte alls vad jag ska lyssna på. Jag har NÄSTAN tröttnat på alla mina favvolåtar.
Jag har laddat ner allt bra som finns med :
Robyn  ( min favvo är a bum like you)
Säkert
Lykke Li
Madonna
Dido
Dilba
Beyonce

vad mer kan jag lyssna på?!?!

Mitt humör går fortfarande upp o ner....vet inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PSYCHO

Måndag.....


En ny vecka, och en ny månad. Vad tycker man om det?
Gårdagen var en jättebra dag i alla fall. Jag o tamy hade en heeeeldag tillsammans. MYSIGT!!!
Vi var nere i sola C o träffade mamma o syster och sedan hade vi en riktigt långpromenad med Milo.  Känndes jättebra faktiskt.
Jag mår bäst när de alltid e mäniskor med mig. När jag är ensam tänker jag för mycket och det leder aldrig till nått bra.

Fyller år på Torsdag..... Känns ingenting. Fast det gör de ju aldrig när man inte är ett barn längre. 
 



Som sagt....e jätteglad över denna bild....enda bilden, eller typ enda tillfället ,han ligger så snällt  med mig utan att han sover djupt. =)

.


=)